Statistieken, live notificaties en andere handige extra’s

Home » Statistieken, live notificaties en andere handige extra’s

Bookmakers bieden je een plek waar je terechtkunt voor je voetbalweddenschappen. Maar ze doen meer. Zo geven ze ook informatie over voorgaande wedstrijden en melden ze het wanneer ‘jouw club’ scoort of een doelpunt tegen krijgt. Dit zijn een paar van de handigste extra’s die je tegenkomt in de online gokwereld!

Die o zo handige statistieken

Elke voetbalwedstrijd is weer ander. Toch kun je van een club in de onderste regionen niet verwachten dat ze de absolute nummer één verslaan. Bij de meeste voetbalwedstrijden is het contrast tussen de clubs natuurlijk een stuk minder groot. Het thuisvoordeel kan dan al het verschil maken tussen winst of verlies. Of wat dacht je van die topspits die geblesseerd of gewoon niet in vorm is? Ook is de ene tegenstander voor een club nu eenmaal lastiger dan de andere. Het verdedigende spel van club A kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat club B in de onderlinge duels maar zelden scoort.

Wanneer je gaat wedden op voetbal, is het belangrijk dat je vooraf een goed beeld van de wedstrijd vormt. De statistieken die bookmakers online zetten, kunnen je daarbij helpen. Je krijgt informatie over het aantal doelpunten, kaarten, de prestaties van de individuele spelers, en ook hoeveel balbezit er gemiddeld in een wedstrijd is. Daarnaast kun je precies zien hoe de laatste onderlinge duels zijn verlopen. Kortom: statistieken zijn onmisbaar voor iedereen die zijn weddenschappen graag wint.

Weet wanneer er wordt gescoord

Het liefst volg je een wedstrijd live om te zien wat er gebeurt en of jouw voorspelling uitkomt. Toch heb je niet altijd de luxe om in het stadion aanwezig te zijn of om de wedstrijd live op tv te volgen. Maar je wilt natuurlijk wel weten wanneer er gescoord wordt. Bijna alle bookmakers bieden een service waarbij ze je op de hoogte houden van de doelpunten. Hiervoor ga je naar het kopje ‘live score’, dat op de verschillende gokplatforms te vinden is. Maak je het jezelf graag zo makkelijk mogelijk? Zoek dan een bookmaker uit die je via notificaties laat weten dat er gescoord is. Wees niet bang dat je telefoon blijft piepen omdat er ergens ter wereld weer een doelpunt is gevallen. Je kunt namelijk gewoon aangeven welke wedstrijden of clubs je graag wilt volgen. Deze notificaties zijn overigens ook handig wanneer je voor een live weddenschap wilt gaan en geen tijd hebt om de hele wedstrijd te kijken.

Nog meer handige extra’s

Wat de perfecte weddenschap is, is voor iedereen anders. Misschien ga je graag voor een pre-match weddenschap, maar wil je wel dat de wedstrijd binnen één of twee uur begint. Er zijn ook gokkers die op zoek zijn naar weddenschappen met lage quoteringen zodat ze deze kunnen gebruiken voor een combi bet. Bij grote bookmakers zoals de TOTO kun je eenvoudig zoeken op wedstrijden die op het punt van beginnen staan. Zo hoef je niet lang te wachten voordat je weet of je de weddenschap wint of verliest. Toto heeft juist weer een handige functie ingebouwd waarmee je weddenschappen met lage quoteringen kunt vinden. Op deze manier heb je die combi bet snel compleet.

Welke extra’s er zijn, verschilt per bookmaker. Zoek dus zeker een platform uit die aan jouw wensen voldoet.

Bookmaker Bonus Speel nu
€ 5,- Speel