Wedtip: krijg je inzet terug bij 0-0

Home » Wedtip: krijg je inzet terug bij 0-0

Soms zijn er van die voetbalwedstrijden waarin er maar weinig gebeurt. De clubs weten niet te overtuigen en een doelpunt zit er al helemaal niet in. Een resultaat? Na 90 minuten spelen staat er een saai 0-0 op het scorebord. Bij dit soort wedstrijden krijg je bijna spijt dat je een weddenschap bent aangegaan. Maar gelukkig denken de bookmakers graag met je mee. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een actie waarbij je je inzet terugkrijgt als er geen enkel doelpunt valt. In het verleden zette Unibet deze promotieactie al eens in voor de wedstrijden van de Champions League. Dít seizoen is TOTO aan de beurt.

Het draait allemaal om de Eredivisie en Premier League

Het voetbalseizoen duurt nog maar een paar weken. En je wilt deze periode natuurlijk succesvol afsluiten. Een actie waarbij je je inzet terugkrijgt als het 0-0 wordt, is dan zeker interessant.

Wie van zo’n mogelijke free bet wil profiteren, moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste: alleen wedstrijden in de Eredivisie en Premier League tellen mee. Dit hoeft overigens geen belemmering te zijn, want in beide competities staan er nog genoeg duels op het programma.

Als tweede moet je kijken naar het soort voetbalweddenschap dat je aangaat. Met de correcte score of een halftime/fulltime weddenschap kom je in aanmerking voor zo’n free bet. Ook als je hebt ingezet op de (eerste/laatste) doelpuntenmaker, hoef je je geen zorgen te maken bij een 0-0 eindstand. Overige wedopties zijn uitgesloten van deze actie. Dat betekent dat je bij een standaard 1×2 weddenschap gewoon moet hopen dat je voorspelling uitkomt. Een uitweg is er namelijk niet.

Een extra kans om verlies te beperken

Als gokker denk je waarschijnlijk alleen maar aan winst. Maar de realiteit is dat je een weddenschap ook kunt verliezen. En daarvoor bouwt Toto dus een extra zekerheidje in.

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om de kans op verlies te beperken. Met een Draw No Bet weddenschap heb je bijvoorbeeld maar 33% kans om je inzet te verliezen, ten opzichte van de 67% kans bij een 1×2 weddenschap. Helaas is dat ook terug te zien aan de quoteringen. Een Draw No Bet weddenschap is simpelweg niet de beste keuze als je gaat voor hoge getallen. De free bet actie van Toto biedt wat dat betreft meer mogelijkheden. Hierbij profiteer je namelijk gewoon van de hoge quoteringen die de correcte score of halftime/fulltime weddenschappen opleveren. Dat je je inzet terugkrijgt bij een doelpuntloze wedstrijd, is dan mooi meegenomen.

Op zoek naar het juiste voetbalduel

Zo aan het einde van het voetbalseizoen staat er voor sommige clubs nog veel op het spel. Zowel in de Eredivisie als in de Premier League is er volop strijd in de bovenste en onderste regionen. Voor de clubs in de middenmoot valt minder te winnen of te verliezen. De kans dat zij wat minder strijdvaardig zijn, is groot. Een saaie 0-0 eindstand ligt dan op de loer. Heb jij al een geschikte wedstrijd in je hoofd zitten? De actie van TOTO loopt nog tot en met 12 mei.

Bookmaker Bonus Speel nu
€ 5,- Speel